İletişim=0505 911 3193.

BILDIRCIN

BLDRCN


Bıldırcın kuşları, sülün ailesine dahil olan ve avlanabilir kuş türkleri  arasında yer alan minyatür boyutlu türün adı olarak bilinmektedir. Bıldırcınlar küçük olmalarına rağmen kısa mesafede çok hızlı hareket edebilen canlılardır. Ancak uçuş mesafeleri kısa olduğundan avcılar tarafından kolay yakalanmalarına neden olmaktadır. Bıldırcınların bir kısmı göçebe olarak yaşayabilirken, bazıları da yerleşik olarak bulundukları yerlerde yer altındaki yuvalarında yaşamaktadırlar.

Beslenme Özellikleri

Bıldırcınlar çoğunlukla bulundukları çevrede bulunan tarlalardaki tohumlarla beslenmektedirler. Ancak bunun yanı sıra  böcekler ve benzeri türdeki canlılarla da beslenmektedirler. Bıldırcınlar eti çok lezzetli ve yağlı kuşlar olduklarından birçok kuş yetiştiricileri tarafından çiftliklerde de beslenerek ticari anlamda güzel kazançlar sağlanmaktadır. Ayrıca bıldırcın yumurtası da üreticilerin diğer para kazanma  kapısı olarak yer almaktadır.
gurur gurur Author

Fikirlerini Paylaş, Sen de Kazanmaya Başla! Kapat
Fikirlerini Paylaş, Sen de Kazanmaya Başla!

3K Tavukçuluk

TELEFON NUMARAMIZ

0505 911 3193

YUMURTANIN YARARLARI

Kolesterole etkisi olması nedeniyle çok tartışılan gıdalardan biri olan yumurta son günlerde “faydalı” gıdalar arasındaki yerini hızl...

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *